044-2399458

Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

RA/2020/859

Tilinumeromme FI 5050 9400 2017 4310 lahjoitusviite 1025

MobilePay 47606

Keräyslippaat: Löytöeläinkoti Kaskivaara Purnujärvi, Parikkalan Eläinlääkärit, Eläinlääkäri Päivi Pulkkinen Ruokolahti, Vuoksivet Imatra, Eläinlääkäri Eija Szepaniak Imatra, Kirpputori Amalia Imatrankoski, Hellun kahvi-ja eväsvaunu Inkerinaukio Imatra (kesäisin), Eläintarvike Norppis Imatra, Musti ja Mirri Prisma Imatra, Kruunu kirppis Imatrankoski, Konditoria Imatrankoski, Koskikenkä Imatrankoski, Bar & Cafe Kuohu Imatrankoski, KukkaSaimaa Vuoksenniska, Pub Kahvila Aseman Kello Rautjärven Asemanseutu, Hiuspalvelu Kulkuri Ruokolahden keskusta, Iloisen Pässin maalaispuoti ja kahvila Koitsanlahti Parikkala.

Otamme vastaan käyttökelpoisia, siistejä&ehjiä&puhtaita vilttejä, peittoja, pyyhkeitä, mattoja, kissojen tukevia, siistejä raapimatelineitä sekä kissoille matolääkkeitä, ruokaa ja hiekkaa. Sovitusti voi viedä löytöeläinkotiin tai aktiiveillemme . Puh. 044-2399458 mieluiten arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin. Kiitos<3

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat