Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 5 of 12 tulokset

Hammasremppaa!

Voi hitsin pimpulat! Meillä on hammasremppaa tarvitsevia kissoja useampiakin ja kallistahan se on. Mutta kaikki hoidetaan oli vaiva isompi tai pienempi.Pienen yhdistyksemme kassaan se tekee ison loven, joten pyydämme apua kuluihin teiltä kaikilta kissojen ystäviltä,niin saadaan misukoiden legot kuntoon 😻.

Tilinumero FI50 5094 0020 1743 10, viite 1025 tai MobilePay numero 47606. Kiitos avustasi 🐾🥰

Riitu

Ihana, ihmisrakas, kiltti Riitu-kaunokainen etsii loppuelämän huolehtivaa kotia 🐾. Riitu on noin 7-vuotias, leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu ja hammaskivi poistettu. Kuka tarjoaa kodin tälle hurmaavalle leidille? Riitu on Löytöeläinkoti Kaskivaarassa. Hinta 130€. Yhteydenotot puh 044-2399458 tai info@kaskivaara.fi tai täytä adoptiohakemus täältä kotisivuiltamme.

Kiitos Ruokolahti-markkinoilla yhdistystämme tukeneille! Kiitos arpajaispalkintoja lahjoittaneille:

Vapaaehtoiseksi

Olisitko kiinnostunut auttamaan kissojen eläinlääkärikäynneissä? Yleensä käytämme Pulkkista Ruokolahdella, tarpeen vaatiessa Parikkalan eläinlääkäreitä tai Sarkasta/Szepaniakia. Kissat ovat joko löytöeläinkodissamme Rautjärven Purnujärvellä tai sijaiskodeissa Imatralla. Tarvitset siis auton ja arkivapaita. Oat yhteyttä puh.044-2399458 tai info@kaskivaara.fi

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat