044-2399458

Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 5 of 8 tulokset

Mortti&Vertti

Onko sinulla tilaa sydämessäsi näille komeille veljeksille : 2 husky/malamuuttityyppistä nuorta aikuista urosta etsivät ensisijaisesti yhteistä loppuelämän huolehtivaa kotia. Hakusessa lempeät,liikunnalliset ihmiset, omakotitalolla ja aidatulla pihalla. Koirat ovat avoimen iloisia ja hyväluonteisia-ja käytöksisiä. Tulevat toimeen toisten koirien kanssa. Ei luovuteta vain ulkona asuviksi koiriksi. Ei tietoa ,miten suhtautuvat pieniin lapsiin , kissoihin yms. Koirat kastroidaan pian, rokotetaan ja sirutetaan. Yhteishinta 800€. Koirat ova Löytöeläinkoti Kaskivaarassa Rautjärvellä. Kyselyt VAIN soittamalla puh. 040-1517440 klo 8-20.

Kissasi rekisteröinti

Onko kissasi rekisteröity nimiisi? Meillä on todella iso määrä kissoja edelleen yhdistyksen nimissä vaikka ovat uusissa kodeissa. omakissa.kissaliitto.fi,sinne voit luoda tunnuksen ja yhdistykseltä saat siirtokoodin, puh. 044-2399458. Kiitos!

Vapaaehtoiseksi

Olisitko kiinnostunut auttamaan kissojen eläinlääkärikäynneissä? Yleensä käytämme Pulkkista Ruokolahdella, tarpeen vaatiessa Parikkalan eläinlääkäreitä tai Sarkasta/Szepaniakia. Kissat ovat joko löytöeläinkodissamme Rautjärven Purnujärvellä tai sijaiskodeissa Imatralla. Tarvitset siis auton ja arkivapaita. Oat yhteyttä puh.044-2399458 tai info@kaskivaara.fi

Kissojen adoptointi

Kissojen adoptointiin liittyen : mikäli kysyt kissaa,joka on kotia etsivissä, voit soittaa tai laittaa hakemuksen meilillä. Mikäli sinulla on yleisesti etsinnässä kissa, laita hakemus. Pelkän soiton perusteella meille ei jää tarpeeksi muistiin tietoa, millaiseen kotiin etsit kissaa. Kerro siis jo hakemuksessa kodistanne ja elämästänne tarkkaan ja totuudenmukaisesti niin oikea kissa löytää oikeaan kotiin 🙂

Pari perusasiaa,jotka ovat voimassa jokaisen kissamme adoptoinnissa :pentuja ja monia muitakaan emme anna ainoaksi kissaksi. Pentua/kovin nuorta emme myöskään anna kovin vanhan kissan seuraksi. Taajamaan vapaasti ulkoilevaksi emme anna tietenkään ja maallakin kodin tulee olla todella rauhallisella alueella. Pelkäksi navettakissaksi emme myöskään anna. Ainoaksi kissaksi sopivat ovat yleensä aikuisia kissoja, jotka eivät ole olleet tekemisissä muiden kissojen kanssa ja eivät tule toimeen muiden kissojen kanssa.

Kaikki kissamme käyvät eläinkääkärin kautta ja saavat perusjutut eli rokotuksen,sirun, ne leikataan, hampaat,suu tarkistetaan/hoidetaan ,otetaan verikokeita, jos tarve ja kaikki esille tulevat sairaudet hoidetaan.

Suurin osa kissoistamme on sijaiskodeissa Imatralla,jotkut odottavat hetken kotia löytöeläinkodissa.

Teemme tätä muutaman vapaaehtoisen voimin, joten aina emme heti ehdi vastaamaan, mutta palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Etsimme sijaiskoteja!

Nyt etsitään uusia sijaiskoteja, pääosin kissoille, mutta joskus tarve myös koirille.
Sijaiskoti huolehtii eläimestä sen aikaa, että se löytää uuden kodin, joskus se on pari päivää, joskus jopa kuukausia.
Sinulta pyydämme kärsivällisyyttä ja suht rauhallista kotia ja aikaa olla eläimen kanssa.
Yhdistykseemme huolehtii kuluista, saat meiltä ruuan, hiekan ja tarvikkeet.
Sijaiskotitoiminta on tärkeää meille ja eläimille ja antoisaa sijaiskodille ??
Yhteydenotot puh 044-239945 tai info@kaskivaara.fi

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat