Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Kissojen adoptointiin liittyen : mikäli kysyt kissaa,joka on kotia etsivissä, voit soittaa tai laittaa hakemuksen meilillä. Mikäli sinulla on yleisesti etsinnässä kissa, laita hakemus. Pelkän soiton perusteella meille ei jää tarpeeksi muistiin tietoa, millaiseen kotiin etsit kissaa. Kerro siis jo hakemuksessa kodistanne ja elämästänne tarkkaan ja totuudenmukaisesti niin oikea kissa löytää oikeaan kotiin 🙂

Pari perusasiaa,jotka ovat voimassa jokaisen kissamme adoptoinnissa :pentuja ja monia muitakaan emme anna ainoaksi kissaksi. Pentua/kovin nuorta emme myöskään anna kovin vanhan kissan seuraksi. Taajamaan vapaasti ulkoilevaksi emme anna tietenkään ja maallakin kodin tulee olla todella rauhallisella alueella. Pelkäksi navettakissaksi emme myöskään anna. Ainoaksi kissaksi sopivat ovat yleensä aikuisia kissoja, jotka eivät ole olleet tekemisissä muiden kissojen kanssa ja eivät tule toimeen muiden kissojen kanssa.

Kaikki kissamme käyvät eläinkääkärin kautta ja saavat perusjutut eli rokotuksen,sirun, ne leikataan, hampaat,suu tarkistetaan/hoidetaan ,otetaan verikokeita, jos tarve ja kaikki esille tulevat sairaudet hoidetaan.

Suurin osa kissoistamme on sijaiskodeissa Imatralla,jotkut odottavat hetken kotia löytöeläinkodissa.

Teemme tätä muutaman vapaaehtoisen voimin, joten aina emme heti ehdi vastaamaan, mutta palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat