Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Myö ollaan Aatos (minä musta komea) ja Dallas (tuo tavallinen raitis, sanon sitä dallaspullaksi) ja aateltiin, että jos päästäs yhteiseen kotiin. Miut on joku pöhkö hylännyt ja Dallas on syntynyt löytiksellä viime vuoden maaliskuussa, miun ikä lienee pari kolme vuotta. Dallas on niin tiukka pimu, että nyt vasta on kesyyntynyt ku mie sen hurmasin. Leikki pari viikkoa vaikeesti tavoteltavaa ja murisi ja läpsi, mutta mie poeka menin kaappiin piiloon. Nyt myö ollaan rakastuneita ja siks yhteinen koti ois kiva. Rauhallinen koti,jossa ymmärretään, että tuo eukko varmaan mököttää jonnii aikaa, ku paikka vaihtuu. Että ei koirii eikä ainakaa pienii penskoi,kiitos. Yhistys on meiät hoitanut, on leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu. Kulukorvaus 280€. Ollaan sijaiskodissa Imatrankoskella. Soittele puh. 044-2399458 tai info@kaskivaara.fi tai täytä täältä kotisivulta adoptiohakemus. Kannattaa heti kertoa ihan kaikki elämästäs,tuo ihminen kyselee kuitenkin kaiken juurta jaksain ja hyvä niin.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat