Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Se on kevät ja meilläkin nälkäiset suut ovat lisääntyneet! 3 tiineenä tullutta ovat tehneet pentunsa pehmeille pahnoille ja turvaan – aiemmista vuosistaan poiketen. Ja kuten aina, lupaamme näillekin, että nämä ovat heidän viimeiset pentunsa ja, kun pennut saavuttavat luovutusiän ja päässeet omiin koteihinsa, myös mammat saavat uuden helpomman elämän sterkattuina ja hoidettuina.

Mutta tähän menee siis vielä aikaa ja siksipä pyytelemme avustuksia hoitokuluihin : ruokaa ja hiekkaa menee paljon ja pentujen eläinlääkärikäynnit rokotuksineen sirutuksineen ja emojen sterkkaukset tietenkin.

Otamme siis vastaan ruokaa&hiekkaa ja rahalahjoitukset MobilePay nr 47606 tai tilille FI50 5094 0020 1743 10 viite 1025. Kiitos tuestanne 🙏🐾💛

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat