Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Vastaamme 1.7.2014 lähtien Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan alueella irrallaan tavattujen ja kiinniotettujen koirien, kissojen sekä muiden pienikokoisten seura- ja harraste-eläinten tilapäisestä hoidosta. Eläinten tilat ovat asuinrakennuksemme pihapiirissä.

Sopimukseemme kuntien kanssa ei kuulu eläinten hakupalvelu, joten löytöeläimet tuodaan paikanpäälle. Eläinten vastaanottoaika on kaikkina päivinä klo 8-20 välisenä aikana.
Eläinten tuonnista on aina ensin ilmoitettava puhelimitse ja tuontiaika sovitaan klo 8-20 puh. 040-1517440!
Pyrimme vastaanottamaan eläimen mahdollisimman pian ilmoituksen jälkeen, viimeistään kolmen tunnin kuluessa.

Löydetyt eläimet ilmoitetaan näillä sivuilla kohdassa Löydetyt eläimet. Uuden eläimen tiedot lisätään näille sivuille vuorokauden kuluessa sen saapumisesta. Kyselyt kadonneista eläimistä ensisijaisesti soittamalla, sähköpostiin vastaaminen tapahtuu viiveellä. Myös oman eläimen noudosta tulee sopia etukäteen puhelimitse.

Löydetty eläin odottaa omistajaansa 15 vrk:n ajan. Mikäli omistajaa ei löydy, tulee eläimestä ”Kotia etsivä”. Tarkoituksenamme on etsiä  eläimelle uusi koti. Kotia etsiviä myytäviä eläimiä pääset katsomaan Kaskivaaran kodittomien eläinten kohdasta. Lisätietoja kotia etsivistä eläimistä voit kysyä soittamalla puh. 044-2399458. Useimmat kotia etsivistä kissoista ovat sijaiskodeissa Imatralla ja Simpeleellä . Emme varaa eläimiä puhelimitse.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat