Kaskivaaran kodittomat eläimet ry

”Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa kodittomaksi jääneitä löytöeläimiä,kodinvaihtajia sekä muita kodittomia eläimiä; huolehtia eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista sekä etsiä eläimille uudet kodit. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kerää jäseniä, toteuttaa sijaiskotitoimintaa sekä järjestää toimintapäiviä ja keräyksiä kodittomien eläinten hyväksi.”

Yhdistys perustettiin 1.11.2016. Yhdistys merkittiin rekisteriin 20.12.2016. Yhdistyksen rekisterinumero on 218.532.

Tilinumeromme on FI 5050 9400 2017 4310. Jäsenmaksu on 20 € /vuosi , perhejäsen 40 € / vuosi. Käytä jäsenmaksussa viitettä 1012, eläintä maksaessa 1009 ja lahjoituksissa 1025. Saaja Kaskivaaraan Kodittomat Eläimet ry.

Liittyessäsi jäseneksi ilmoita yhteystietosi esim. sähköpostilla info@kaskivaara.fi niin saamme non e esim. vuosikokousta varten.

Keräyslippaamme lupanumero RA2018/521

Lippaamme sijaitsevat:

Löytöeläinkoti Kaskivaara

Eläintarvike Norppis, ottaa vastaan myös ruoka-ja hiekkalahjoituksia

Musti ja Mirri

Eläinlääkäri Päivi Pulkkinen

Kruunu kirppis

Bar & Cafe Kuohu

Koskikenkä

Kukka-ja hautauspalvelu Haakana

Konditoria Kahvila Nisse

Hiustenmuotoiluliike Salon Heikki

Sienimäen Elintarvikekioski

Rajan Kukka

Paperkatti

Kukka-ja Hautauspalvelu Lumo

Pub Kahvila Aseman Kello

Kulma-Kahvila

Lounaskahvila Elma Vuoksenniska

Parikkalan kunnan eläinlääkäriasema1

Sovitusti lahjoituksia voi viedä Kaskivaaraan sekä hallituksemme jäsenille ja aktiiveille.

Puhelinnumeromme ovat löytöeläinasioissa 040-151 7440 klo 8-20 joka päivä. Muissa asioissa esim. kotia etsivät eläimet, sijaiskotiasiat, lahjoitukset ym 044-2399458 . Teemme tätä vapaaehtoisvoimin päivätyömme ohessa, joten aina emme vastaa heti, mutta palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kaskivaaran kodittomat eläimet ry:n toiminta on kiinteässä yhteydessä Löytöeläinkoti Kaskivaaran kanssa. Yhdistyksen ja Löytöeläinkodin välisellä puitesopimuksella hakematta jääneet löytöeläimet siirtyvät automaattisesti yhdistyksen eläimiksi. Yhdistyksen eläimiksi tulevat automaattisesti myös kodinvaihtajaeläimet.

Löytöeläinkodilla ei ole löytöeläinten kuljetuspalvelua. Sovi aina soittamalla käyntisi löytöeläintalolle ja pidä aikataulustasi kiinni ja ilmoita mikäli et tule tai aikataulusi muuttuu. Omaa eläintäsi noutaessa maksu suoritetaan eläintä hakiessa käteisellä.

Lämmin kiitos avustasi,

Kaskivaaran Kodittomat Eläimet ry ja Löytöeläinkoti Kaskivaara

 

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat