Kaskivaaran kodittomat eläimet ry

”Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa kodittomaksi jääneitä löytöeläimiä,kodinvaihtajia sekä muita kodittomia eläimiä; huolehtia eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista sekä etsiä eläimille uudet kodit. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kerää jäseniä, toteuttaa sijaiskotitoimintaa sekä järjestää toimintapäiviä ja keräyksiä kodittomien eläinten hyväksi.”

Yhdistys perustettiin 1.11.2016. Yhdistys merkittiin rekisteriin 20.12.2016. Yhdistyksen rekisterinumero on 218.532.

Tilinumeromme on FI50 5094 0020 1743 10. Jäsenmaksu on 20 € /vuosi , perhejäsen 40 € / vuosi. Käytä jäsenmaksussa viitettä 1012, eläintä maksaessa 1009 ja lahjoituksissa 1025. Saaja Kaskivaaraan Kodittomat Eläimet ry.

Liittyessäsi jäseneksi ilmoita yhteystietosi (nimi, osoite, s-posti, puhelinnumero) sähköpostilla osoitteeseen info@kaskivaara.fi.

Keräyslippaamme lupanumero RA2018/521

Lippaamme sijaitsevat

Imatralla:

Eläintarvike Norppis (ruoka- ja hiekkalahjoitukset)

Bar & cafe Kuohu

Musti & Mirri

Kruunu kirppis

Koskikenkä

Kukka- ja hautauspalvelu Haakana

Sienimäen elintarvikekioski

Rajan Kukka

Paperkatti

Lounaskahvila Elma Vuoksenniska

Ruokolahdella:

Eläinlääkäri Päivi Pulkkinen

Kulma-kahvila

Hiuspalvelu Kulkuri

Rautjärvellä:

Löytöeläinkoti Kaskivaara

Kukka- ja hautauspalvelu Lumo

Pub Kahvila Aseman Kello

Parikkalassa:

Parikkalan kunnan eläinlääkäriasema

 

Sovitusti lahjoituksia voi viedä Kaskivaaraan sekä hallituksemme jäsenille ja aktiiveille.

Puhelinnumeromme ovat löytöeläinasioissa 040-151 7440 klo 8-20 joka päivä. Muissa asioissa, esim. kotia etsivät eläimet, sijaiskotiasiat, lahjoitukset ym 044-2399458 . Teemme tätä vapaaehtoisvoimin päivätyömme ohessa, joten aina emme vastaa heti, mutta palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kaskivaaran kodittomat eläimet ry:n toiminta on kiinteässä yhteydessä Löytöeläinkoti Kaskivaaran kanssa. Yhdistyksen ja Löytöeläinkodin välisellä puitesopimuksella hakematta jääneet löytöeläimet siirtyvät automaattisesti yhdistyksen eläimiksi. Yhdistyksen eläimiksi tulevat automaattisesti myös kodinvaihtajaeläimet.

Löytöeläinkodilla ei ole löytöeläinten kuljetuspalvelua. Sovi aina soittamalla käyntisi löytöeläintalolle ja pidä aikataulustasi kiinni ja ilmoita mikäli et tule tai aikataulusi muuttuu. Omaa eläintäsi noutaessa maksu suoritetaan eläintä hakiessa käteisellä.

Lämmin kiitos avustasi,

Kaskivaaran Kodittomat Eläimet ry ja Löytöeläinkoti Kaskivaara

 

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat