Toimimalla sijaiskotina

Pena tässäMoi,

Huomiohuomio kaikki kylien miehet ja naisetkin! Miut taas pistettiin asialle eli : sijaiskodeista on meitin yhdistyksellä pulaa. Ois niin pal mukavampaa noille kotia etsiville olla jonkun ihana(ise)n luona kotioloissa kuin odotella monen kissan kanssa löytiksellä. Ja koirasijaiskotia kaivataan kanssa! Niitä haukkujakin näkyy aika usein kotia etsimässä olevan. Sehän ei hirveesti vaadi tuo sijaiskotina toimiminen, ei se mitää atomitiedettä ole ja yhdistys maksaa viulut niin sanotusti. 

Miekin täällä hoitelen noita kodittomia, mukavia seuralaisia ne on ja kiva seurata, kun rohkaistuvat.Rohkeesti vaan yhteyttä vaikka miun emäntään, Ullaan, se kertoo lisää. Ullan puhelin on 050 369 8783 ja sähköposti ulla@kaskivaara.fi  Se lisäili kuvaanikin tollasia vieraskielisiä lauseita, mutta suoraan sanottuna suomeksi niissä sanotaan suunnilleen, että nosta kissa pöydälle!

Ulla ylläpitää Facebookissa omaa sijaiskotiryhmää Ullan sijaiskoti kodittomille kissoille jonne voi tulla tulla tutustumaan sijaiskotielämään, Ullalta saa osoitteen ja lisätiedot.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat