Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Sijaiskodin kertomaa : Pudi valloittaa luonteellaan, joka on utelias ja rohkea. Hänellä oli tavanomaisesta poikkeava tyyli tutustua ihmiseen; Pudi tuli heti samantien istumaan jalan päälle, kiipesi lahjetta ylös (ei tee sitä enää, koska se on kielletty) jne, mutta ei halunnut että häntä kosketaan. Ajan mittaan hän on huomannut että silitys on sittenkin kivaa ja nyt häntä saa silittää ja rapsuttaa etenkin torkkujen aikaan. Pudi tykkää nukkua ja leikkiä toisten kissojen kanssa ja on innokas antamaan nuoluhoitoja muille. Hän on myös usein iltajuoksujen alullepanija ja sudittelee häntä pörheänä muita karkuun. Pudi ei pelkää vieraita ja tulee leikkimään kaikkien kanssa. Pudi on luonteeltaan lempeä, ja uuden kissakaverin olisi hyvä olla myös lempeä. Liian villi tai ärhäkkä luonne voi vähän pelottaa Pudia.

Pudi on n. 4-5 kk, kaksi rokotusta saanut, sirutettu,madotettu. Sijaiskodissa Imatran Mustalammilla. Hinta 200+70€ leikkauspantti. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mielellään arkisin klo 16 jälkeen tai viikonloppuisin tai info@kaskivaara.fi tai täytä adoptiohakemus täältä kotisivuiltamme.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat