Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näin kertoo sijaiskoti : Chaplin on mustavalkoinen, sirorakenteinen pentu. Kiinnostusta kaikkeen riittää ja hän on ensimmäisenä esillä kun jotain alkaa tapahtua. Ajan mitään Chaplin rohkaistuu lisää, etenkin, kun on toinen kissa näyttämässä mallia. Chaplinilla on hurmaava tapa heiluttaa häntäänsä kun oikein innostuu! Lintuja tarkkaillessa häntä heiluu kuin käärme. Chaplinia saa silittää tarkoin valittuina aikoina, lähinnä silloin kun hän on puoliunessa ja lähestyminen tapahtuu erittäin hellästi sormenpäällä aloittaen. Kerran Chaplin tykkäsi silityksestä niin kovaa, että häntä alkoi heilua ja massu työnnettiin tyrkylle. 🙂.
Chaplin on hieman tarkka syömisistään, ihan kaikki pöperö ei maistu. Raakaruoka on suurin suosikki. Ruokaa kerjätään huutamalla.
Toisten kissojen seura on parasta. Ihmisten kanssa on kiva leikkiä ja niiden touhuja seurailla, eikä vieraitakaan tarvitse juosta pakoon.
Chaplin tulee todennäköisesti toimeen hyvin kaikenlaisten kissojen kanssa, kunhan toiset eivät ole liian rajuja otteissaan.
Chaplin on 3-4 kk, 2 rokotusta saanut, sirutettu ja useamman kerran madotettu. Sijaiskodissa Imatran Mustalammella. Hinta 200€ + 70€ leikkauspantti. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin tai info@kaskivaara.fi tai täytä adoptiohakemus täälät korisivuiltamme.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat