Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Syyskuussa aloitimme n. 60 kissan populaation hoitamisen. Muutamaa lukuunottamatta kaikki on saatu pois tontilta – nuo muutamat odottavat vuoroaan, ovat hankalia loukutettavia.Tämä ei ole ollut pelkkää iloa pelastetuista kissoista : noin 15% olemme menettäneet tähän mennessä. Kuolleena löytyneitä pentuja, käsiin kuolevia pentuja, pentuja, joista ei ole elämään hoidoista huolimatta,keskenmenoja, emoja,joiden kohdut ovat puhkikuluneet lukemattomista synnytyksistä,pahasti panssaroituneita turkkeja, matoja, hammas-ja mahaongelmia…Yhdistyksenä ollaan menty pienellä porukalla aika äärirajoilla.Mutta onneksi suurin osa on pelastunut! Ja hyvin moni saanut jo kodin. Emoja, jotka ovat selvinneet vielä kerran – ja nyt viimeisen! – synnytyksistä. Meillä siis kasvaa joukko pentuja, ja toivommekin penturuoka-ja hiekkalahjoituksia. Norppis ottaa vastaan lahjoituksia ja nyt lauantaina olemme Mustissa ja Mirrissä tavattavissa klo 12-14. Sovitusti voi tuoda aktiiveillemme, ota yhteyttä puh. 044-2399458. Rahalahjoitukset tilinr FI50 5094 0020 1743 10 viite 1025, MobilePay lyhytnumero 47606 (RA/2020/859).Valitettavasti emme voi ottaa vieraita nyt löytöeläinkodille,koska emot ovat arkoja ja vieraat ihmiset aiheuttavat stressiä.Ja aina ajankohtainen sijaiskotien tarve on suuri, joten harkitseppa asiaa, on antoisaa ja tärkeää hommaa!Kiitos kaikille tuestanne ❤

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat