Sulo Sokea

Sulo Sokea

”Olen Sulo sokea. Synnyin näkevänä, noin vuosi sitten, mutta minulla on perinnöllinen silmäsairaus, pra. Olen ollut täällä sijaiskodissa pari viikkoa ja oppinut hienosti kaikki paikat, leikin villisti leluilla ja rakastan niitä narujuttuja😊 

Toivoisin kuitenkin että minulla olisi kissakaveri joka leikkisi kanssani, osaan kyllä! Tykkään tosi paljon myös ihmisen läheisyydestä. Toivon että tuleva kotini olisi rauhallinen, kaikki kodin äänet on kyllä ihan ok.

Minun elämäni ei tule olemaan huikean pitkä, haluan kuitenkin viettää tämän elämäni parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka silmäni eivät näe niin sydän näkee senkin edestä. Jos sinulla on tarjota minulle koti niin ota yhteyttä. t. Sulo”

Sulo olisi yhdistyksen omistuksessa eli vastaamme eläinlääkärikuluista ja haluamme pitää jatkuvan yhteyden uuteen kotiin nähdäksemme Sulon elämän laadun pysyvän hyvänä. Sinä vastaat muuten Sulon hyvinvoinnista, ruuasta ja hiekasta.
Yhteydenotot: puh. 044 239 9458 viikonloppuisin ja klo 16 jälkeen arkisin.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat