Pepi

  • Posted by: admin
  • 2019-03-14

Pepi

Pepi, Pepsi, Pepsukka, monta lempinimeä on tämä rakastavaa kotia etsivä poika sijaisperheessä saanut. Pelokas ja arka Pepi on rohkaistunut valtavasti näiden viikkojen aikana, jotka on ollut perheessä jossa on 2 muuta kissaa ja rauhallinen koira vanhus. Pepi on utelias ja seuraa tarkkaan mitä ihmiset touhuaa. Pepi on kiltti muita kissoja kohtaan, nuoremman tyttö kissan kanssa leikkii ja vanhemman kanssa tulee myös toimeen vaikka vanhempi kissa ei juurikaan muista välitä. Koiralle saattaa joskus sähistä etenkin ruokailutilanteissa. Ruuan ahmiminen on ollut Pepille ongelma, mutta se on saatu hallintaan ahmimisenestokupin avulla. Pepi ei ole sylikissa, mutta omilla ehdoillaan tulee yöllä viereesi ja antaa rapsuttaa leuan alta, silloin tiedät että olet Pepin luottamuksen ansainnut!

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat