Sulo, varattu

  • Posted by: Ulla
  • 2019-01-08

Sulo, varattu

Autamme Suloa kodin etsinnässä. Yhteydenotot omistajaan.
Minä etsin uutta kotia! Olen Sulo, kesän 2013 lapsi. Olin pentueestani aktiivisin, ja siten minut kai valittiinkin ensimmäiseen kotiini. En kuitenkaan ole yksiössä viihtyvä kissa, joten päädyin mutkan kautta mummon huostaan omakotitaloon. Olen liian aktiivinen kuitenkin useimmille siskoistani, jotka ovat minua huomattavasti vanhempia löytökissoja. Yksi heistä jopa pelkää minua, vaikka minä juuri hänen kanssaan aina haluaisin kovasti leikkiä.. Olen kyllä kaveria omanikäiseni rennon siskoni kanssa, häntä ei hetkauta minun aktiivisuushäsläykseni pahemmin. Monta vuotta olen asunut nyt omakotitalossa Oritlammella, mutta nyt sisareni ovat niin vanhoja että en sovi tänne kyllä enää mitenkään päin, tarvitsen maita ja mantuja. Sovin oivasti navettakissaksi, hiiret kyllä saavat kyytiä. Ehkä jopa veli olisi kiva juttu? Koska olen todella aktiivinen, tarvitsen ympärilleni tilaa. Kun minulle laittaa pannan kaulaan olen jopa oikein edustavan näköinen poika! Olen oiva unikaveri, iso ja lämmin, kunhan olen oikein väsynyt ensin. Onko sinulla minulle se oikea koti?
Olen leikattu, sirutettu ja rokotukseni on pidetty ajan tasalla, seuraavat kahden vuoden päästä. Minut saa uuteen kotiin vaikka heti kolmellakymmenellä eurolla. Olen nyt Oritlammella.
Yhteystiedot: Minna Markkanen 0408485163

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat