Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Miljoona kehräystä kaikille eläimiä rakastaville ihmisille!

Kotini on suuresti hiljentynyt kun pikku kissani ovat yksi toisensa jälkeen lähteneet uusiin koteihinsa,vain yksi pentu ihmettelee missä kaikki kaverit ovat.On ollut ihanaa seurata kisujen toilauksia ja tuntea aamulla vieressään viiden pennun lämmin kissakasa. Eräänä päivänä tulin kotiin metsäreissulta ja ihmettelin kovasti kun musiikki raikasi eteisessä,vaikka ketään ei ollut kotona.Minulla on sähköurut ja kissat olivat työntäneet virran päälle,valinneet numeroilla kappaleen,siellä on lyhyitä pätkiä eri kappaleista ohjelmoituna,painaneet jopa play-nappulaa ja niin sitten sama biisi soi vaikka kuinka kauan. Ihan klassikosta tuntuivat tykkäävän,koska kappale oli Beatlesin Let it be.. Kissat tulivat minua vastaan ja varmaan ihmettelivät miten huono tiskijukka, kun biisi ei vaihdu ollenkaan.Ihan hyvin osattu!

Asiasta toiseen ,sano akka kun uunilta putosi! Kissojen turvallisuusasiaa,mietin kuinka vaarallisia ovat esim.kiipeilypuusta roikkuvat narut joissa on leluja,vaikka ne ovat tosi kivoja mutta karmeasti koin lähellä piti tilanteen kotonani. Istuin sohvalla ja näin kuinka alhaalla kiipeilytelineessä roikkuivat kissan jalat.Ajattelin että tuosta saisi kivan kuvan kun pelkät jalat näkyivät.Pian vilkaisin uudelleen ja sama näky edelleen,silloin tajusin että jotain on vinossa.Hyökkäsin katsomaan ja siellä roikkui pentu lelun kuminauha kaulassaan.Irrotin pennun ja se oli jo hieman veltto mutta kun ravistin ja taputin ,se virkistyi heti. Olin jo valmis antamaan suusta kuonoon hengitystä.Kyllä järkytti! Sen jälkeen lähti kaikki lelut kiipeilypuusta,enkä koskaan jätä lattialle yksinään lelukeppejä,joissa on naru.Haluan myös muistuttaa,jos laitatte kissallenne kaulapannan,huolehtikaa että se on turvapanta.Panta joka aukeaa lukosta,jos tarttuu kiinni johonkin.Joulun hiljalleen lähestyessä täytyy muistaa lahjanarut,joilla kissa leikkii mielellään,syötynä ne viiltävät suolistoa tai aiheuttavat suolitukoksen. Kaikkea ne vintiöt keksivät,varsinkin pennut mutta myös vanhemmatkin kissat.

Tähän lopuun laitan sitaatin kortista,jonka olen saanut.

Voiko maailmassa olla mitään tärkeämpää? Kuin olla kaikki sille ,joka sinuun luottaa ja antaa elämänsä sinun käsiisi, Sille,joka täyttää koko elämäsi ja tekee talostasi kodin.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat