Toimitaan kun tilanne vaatii

Toimitaan kun tilanne vaatii

Kerrotaanpa pari tarinaa kissojen selviytymisestä yksin ulkona: muistanette tämän ”vanhan leijonan”, joka tuotiin Kaskivaaraan liian myöhään kissan kannalta. Tilannetta oli katsottu liian kauan ja leijona jouduttiin päästämään kärsimyksistään. Vielä viime hetkillä se tarrasi paksuilla kynsillään reiteeni ja onnellisena otti silitykset vastaan. Entäpä muistatteko harmaan kissan, joka oli nähty melkein liikkumattomana usean päivän ajan ennen kuin pikkupojat ilmoittivat siitä? Ei selvinnyt hänkään.
Laku-kissa tuotiin turkki pahasti panssaroituneena löytöeläinkotiin – vieläkään emme tiedä, selviääkö se…
Pari päivää sitten pitkään kadoksissa ollut kissa löysi kotiin,koska siitä ilmoitettiin facen eläimet-sivustolla.
Vähän aikaa sitten meille ilmoitettiin emosta pentuineen ilmoittajan varastossa ja kävimme ne hakemassa sieltä turvaan.
Helppoa, eikö, yksi yhteydenotto meihin ja ilmoitus tänne ryhmiin,kun huomaat, eläimen joka on huonokuntoinen, kodittoman, eksyneen oloinen. Syksy saapuu, ilma kylmenee,joten kissat hakeutuvat lähemmäs ihmistä ruuan ja lämmön toivossa. Pidetäänkö silmät ja korvat ja sydän auki ja hoidetaan eläimet turvaan.Ei ihmetellä liian kauan, ei olla välinpitämättömiä!Kiitos

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat