Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

SIJAISKODIN TARINOITA OSA 2
 
Hei taas kaikki eläimiä rakastavat ihmiset!
 
Lupasin kertoa hieman alkukokemuksistani kissojen sijaiskodin pitäjänä. Minulla oli kolme valkoista kissaa samasta pentueesta,olivat sellaisia hulivilejä että kerran kun tulin kotiin ,kisulit olivat nyysineet pöydältä croissant-pussin ,levittäneet ne ympäriinsä ja närkkineet jokaista. No,aikanaan kaikki saivat hyvän kodin, mutta arvatkaas mitä! Paljastui että yksi kissoista oli kuuro! Voi onnetonta! Olimme kyllä puhuneetkin siitä että ei NÄMÄ ainakaan kuuroja ole,olinhan minäkin kuullut että valkoisissa voi olla kuuroja ,mutta en silloin tiennyt,oliko se niinsanotusti ”vanhan kansan” juttuja.Tosin he ovat olleet monessa asiassa kyllä oikeassa. Juuri tämä kissa jota aina huusin kun heräsin ja se tuli yksin luokseni tervehtimään minua,oli kuuro. Niin hyvin se oli oppinut sisarustensa elekielen, että ei kukaan huomannut kuuroutta, paitsi silloin kun se yksinään meni uuteen kotiin.Kyllä nolotti ja itse itselleni antamani irtopisteet rapisivat sinne kuuluisaan Huitsin Nevadaan. Onneksi kissa kuitenkin hyväksyttiin uuteen kotiinsa kuuronakin.
Kuuroudesta sen verran, että se ei ole myytti,valkoisilla kissoilla on tutkitusti geneettistä perimää kuurouteen,varsinkin sinisilmäisillä.Toisaalta kaikki valkoturkkiset eivät suinkaan ole kuuroja.
 
Tällä hetkellä luonani tassuttelevat vanha adoptoitu Kulta, hieman vinosilmäinen Ninja joka rakastaa Lidlin namipatukoita,pihistää pöydältä mitä löytää ja lisäksi luulen että Ninjalla on henkilökohtainen Ongelma. Limsapullot ja lonkeropurkit ( harvoin) kun ovat menossa palautukseen,niin Ninja työntää päänsä kassiin ja nuoleskelee intomielisesti. Ihana reipas ja ystävällinen Jojo joka käpertyy peittoni alle kehräämään ja komistus Edvard joka tuntuu aina tulevan lempeämmäksi vaikka vieraat vielä pelottavatkin. Keskenään he tekevät tuttavuutta ja koettavat ymmärtää,mikä toinen on kissojaan.
 
Nauttikaa kesästä! Siteeraan Elina Karjalaisen Uppo-Nallea:
Sadesäällä likoan,hellesäällä hikoan, sellaista on elämä,likoa ja hikeä
Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat