Kodittomat kissat

  • Category Archives : Kodittomat kissat

Herrasmiehet kotia vailla

Valloittavat kissaherrakaverukset etsivät huolehtivaa loppuelämän kotia. Toiveissa päästä yhteiseen kotiin, mutta ymmärrämme, ettei se ehkä ole mahdollista – tärkeintä löytää hyvä/hyvät kodit. Herrat ovat 10-vuotiaita, mutta sitäpä ei uskoisi, ei ulkonäön, käytöksen eikä terveydentilan puolesta! Todella ihmisrakkaita ja kilttejä. Hampaat, ja suut hyvät, verikokeissakin kaikki arvot kohdillaan. Ovat kulkeneet ulkona aiemmassa elämässä, mutta mitään ongelmia

Vauhdikas Myy-kissa etsii kotia

Myy on vajaan vuoden ikäinen leikkisä neito, joka tarvitsee kiltin kissakaverin. Leikattu, rokotettu ja sirutettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Virasojalla. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044 239 9458, mieluiten arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Varattu, Saimi

Saimi on aikuinen, kaunis, ihmisrakas ihanuus! Parhaimmillaan ainoana kissana. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Sijaiskodissa Imatralla. Hinta 100€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

VARATTU: Severi

VARATTU! Severi on upea niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään, ikää 3 vuotta. Ihmisrakas, kissakaveri tärkeä ,kiltti koirakin käy. Leikattu, rokotettu,sirutettu,madotettu. Sijaiskodissa Meltolassa. Hinta 120€. Yhteydenotot puh.044-2399458 arkisin mieluiten klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Peppi

Peppi on saanut pentunsa maailmalle ja nyt on mamman vuoro saada huolehtiva, rakastava koti. Peppi hieman vielä arastelee ihmistä,mutta silitykset onnistuu rauhallisessa tilanteessa. Peppi tarvinnee kissakaverin, niin kovasti leikkii sijaiskodissa muiden kissojen kanssa. Rauhalliseen kotiin.Leikattu,rokotettu,sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Meltolassa. Kulukorvaus 120e. Yhteydenotot puh.044-2399458 mieluiten klo17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Arska

Tässä on Arska, ”Iso A”, 6 kg rotevaa jätkää. Katsoa saa, muttei juuri koskea – paitsi syödessä, jolloin antaa silittää. Hakee herkut kämmeneltä, niin siinä voi myös kaulaa hetken hipaista. Arska yllättää joskus ja tulee jalkoihin hetkeksi kuorsaamaan ja sohvalle viereen. Tämä kiltti, komea ja leikkisä poitsu tarvitsee kiltin kissakaverin, jonka kanssa painia ja leikkiä,

Kirka, varattu

Surun pyyhit silmistäni pois, toivoo Kirka,joka etsii rakastavaa,huolehtivaa kotia. Kiltin ja rauhallisen oloinen komea aikuinen herra,joka löytöeläinkodissa viihdyttää tyttökissoja 🙂 Koskettaa saa pikkuisen poskesta, mutta eiköhän rauhallisesssa kodissa antaudu enempäänkin.Fanitapaaminen järjestyy löytikselle :). Leikattu,rokotettu,sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Namu

Herkkä Namu on noin yksi-vuotias erikoisen kaunis pieni tyttö. Namun tutustuminen ihmisiin on hidasta, mutta silittää saa, kunhan parit päivät lämmitellään 🙂 Namun suhde toisiin kissoihin on hieman kaksijakoinen : vähän pomottamista ja huitomista, mutta leikki ja läheisyyskin on tärkeää. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Simpeleellä. Kulukorvaus 120€.Yhteydenotot puh. 050-3698783.

Vello

Vello on perinteinen raitapaitapoika <3 Kiehnäys ja silitykset on Vellon juttu leikin lomassa 🙂 Ikää lienee muutama vuosi.Tyttökissa ois kiva kainalossa! Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Simpeleellä. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Pilvi

Pilvi on kiltti, seurallinen, rauhallinen 9-vuotias, aikuinen nainen siis 🙂 . Leikattu, rokotettu,sirutettu,madotettu, verikokeissakin kaikki arvot normaaleja.Todennäköisesti parhaimmilaan ainoana kissana rauhallisessa kodissa.Sijaiskodissa. Kulukorvaus 100 €. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat