Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 4 of 4 tulokset

KAIKKI VARATTU! Kissanpentuja

5 kissanpentua, luovutus marraskuun puolen välin jälkeen. Kaikki ilmeisesti poikia, varmistuu, kun käyvät eläinlääkärissä tarkastuksessa ja saamassa sirun ja ensimmäisen rokotuksen. Pentuja emme luovuta ainoaksi eläimeksi (kissa-tai koirakaveri) emmekä taajamaan vapaasti ulkoilevaksi. Pennun tulee saada olla pentu eli riehakkaat leikit kuuluu kuvaan, kiipeilypuineen ja leikitystä ja seuraa tulee olla. Pennun hinta on 140€ + 50€ pantti.joka palautetaan, kun kissa leikattu. Pennut ovat sijaiskodeissa Imatralla. Yhteydenotot puh. 044-2399458. 

VARATTU,Ansku

Kuka antaisi huolehtivan kodin 3-vuotiaalle ihanalle,leikkisälle,ihmisrakkaalle Anskulle? Anskulla on sivuääni sydämessä, veriarvot hyvät,sydänpeptidi normaali. Ei lääkitystä. Tilannetta tulee osata seurata. Ainoaksi eläimeksi. Tykkää lapsista.Nukkuu vieressä. Leikattu, rokotettu,sirutettu,madotettu,sydäntutkimuksia. Sijaiskodissa Imatrankoskella. Hinta 100€. Yhteydenotot p.044-2399458.

Säde

Säde on toinen ”tiineistä teineistä”,juhannuspoikien äiti eli noin vuoden vanha nyt. Säde ei anna vielä ihmisen juuri koskea,mutta hengailee lähettyvillä. Kissakaveri on Säteelle kaikki kaikessa, kiltti poikakissa saa Säteen ihailun ja palvonnan 100%! Säde on sijaiskodissa Onnelassa. Kulukorvaus 120€. Leikattu, madotettu, sirutettu ja rokotettu yhdistyksen toimesta. Yhteydenotot p.044-2399458.

varattu ,tyttöpentu

Miun susarukset on jo varattu,niin löytyskö miullekin rakastava, huolehtiva koti? Leikkisän kissakaverin tarviin. Meen eläinlääkäriin terveystarkastukseen,saan rokotuksen,sirun ja miut on madotettu monta kertaa. Niin ja miehän oon tyttö! Oon sijaiskodissa Meltolassa. Hinta on 140€ + 50e pantti,joka palautetaan, kun miut on leikattu. Soita puh.044-2399458.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat