Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 5 of 7 tulokset

Mörkö

Mörkö on 6-vuotias komea, 99% musta, poika. Täysin kesy ja ihmisrakas, mutta on aiemmassa kodissa hieman ”mörköillyt” kissakaveriaan kohtaan ja samaa tekee löytöeläinkodissa, ainakin poikakissoille. Joten ehkäpä komistus olisi onnellisin ainoana kissana tai pentu/nuori kissa kaverina. Leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu. Kissa on löytöeläinkoti Kaskivaarassa. Hinta 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 tai täytä adoptiohakemus täältä kotisivuiltamme.

alustavasti varattu Poison

Tässäpä mahtava nuori mies, Poison,toimelias,tarkkaavainen,ihmisrakas, tykkää muista kissoista eli painikaverin tarvitsee. Ikää 1-2 vuotta. Leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu ja verikokeessa kaikki hyvin. Sijaiskodissa Imatrankoskella. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 tai täytä adoptiohakemus täältä kotisivuiltamme.

alustavasti varattuja 2 tyttöpentua

Nämä tyttöset ovat nyt kotiinlähtöiässä! Eläinlääkärissä käyty ja siru ja eka rokotus saatu, madotettu myös useampaan kertaan. Kissakaveri tulee olla uudessa kodissa. Hinta 170€ +50€ leikkauspantti/pentu. Jos otat kaksi kissaa samalla, tullaan hinnassa hieman vastaan. Yhteydenotot puh. 044-2399458 tai täytä adoptiohakemus täällä kotisivuillamme.

alustavasti varattu Urho

Nyt voi todellakin sanoa, että ikä on vain numeroita! Kuka tämän rakkauspakkauksen omakseen saa, on ikionnellinen ❤. Rrrrakastaa ihmisiä, silityksiä,sylityksiä ja harjausta – herralla onkin pitkä karva,joten hoitoa vaatii.
Ai niin , nimi on siis Urho ja ikää 10 vuotta. Verikoearvot ja hampaat hyvät. Kissakavereita oli edellisessä elämässä ja tykkää muista kissoista, mutta eiköhän pärjää ainoanakin,jos seuraa riittää. Leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu. Löytöeläinkoti Kaskivaarassa. Kulukorvaus 100€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 tai täytä adoptiohakemus täältä sivuiltamme.
ps kuvaaminen on tämän herran kanssa todella haastavaa, kun pyörii kuin hyrrä!

Liisi

Liisi on energinen, leikkisä, ihmisrakas ja huomionkipeä 6-vuotias kaunis perinteinen raitapaita. Sijaiskodissa hieman pomottelee aikuisia poikakissoja, eikä niistä juuri muuten väliä eli toimisi varmaan parhaiten ainoana kissana. Leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Virasojalla. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 tai täytä adoptiohakemus täältä kotisivuiltamme.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat