Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 5 of 9 tulokset

Joulukeräykset

Päivitämme tähän joulukeräyspaikat-ja ajat. Toivomme kissanruokaa, hiekkaa ja matolääkkeitä. Kaikissa paikoissa on kärryjeräys,ja osassa myös keräyslippaat.

S-Market Rajapatsas ke 7.12. Keräyskärry klo 9-19, aktiivit paikalla klo 17-19,silloin myös lipaskeräys

S–Market Parikkala kärrykeräys 8.-10-12.

Imatran Musti ja Mirri 5.-11.12. Lipas-ja kärrykeräys.

S-Market Vuoksenniska 5.-11.12. Aktiiveja paikalla  9.12. klo 15-18. Pientä myytävää, mm. Kaskivaara-logollisia heijastimia&tiskirättejä ja villasukkia. Lipas-ja kärrykeräys.

KukkaSaimaa Vuoksenniskalla 5.-9.12. Lipaskeräys.

Pääkirjasto Imatra 13.12. klo 15-17. Aktiiveja paikalla  9.12. klo 15-18. Pientä myytävää, mm. Kaskivaara-logollisia heijastimia&tiskirättejä ja villasukkia. Lipaskeräys

S-Market Ruokolahti 7.-9.12. Kärrykeräys.

Eläintarvike Norppis Imatra 5.-10.12. Lipaskeräys.

K-Market Hermanni Simpele kärrykeräys 5.11. 12.

Kiitos eläinten viikon lahjoittajille

Kiitos Norppis, Musti ja Mirri, KukkaSaimaa, S-Marketit Parikkala, Vuoksenniska & Rajapatsas, K-Market Hermanni ja kaikki lahjoittajat ! Kaikki tuli tarpeeseen.

Kiitos myös Löytöeläinkoti Kaskivaaran avoimissa ovissa vierailleet – oli mukava ja vilkas päivä !

Heijastimia!

Kaskivaara-logollisia heijastimia myynnissä , 1 kpl 3€, 2 kpl 5€. Näitä saa esim. Niskalampipäivässä su 14.8. Olemme tutussa osoitteessa Melulantie 8. Myynnissä muutakin pientä. Myös lipaskeräys ja kissojen märkäruoka-hiekka-ja matolääkekeräys. Nähdään, tervetuloa!

Niin kuin jo tietänettekin, olemme viime syksystä alkaen pelastaneet 60 kissaa maalaistalon pihasta + parikymmentä toisesta paikasta + muut ns ”normitapaukset”. Pentujakin tietysti tuli ja syntyi myös löytöeläinkodilla.Tapanamme on kierrättää suurin osa kissoista sijaiskotien kautta jo ihan kesyyntymisen takia , mutta myös nähdäksemme kissojen luonnetta – se taas edesauttaa oikean perheen ja kissan yhdistämisessä. Ei me huviksemme tentata kissaa kysyvää vaan tarkoitus on ”osua kerralla maaliin” eli niin että sekä kissa ja perhe ovat onnellisia yhdessä. Eli ”avaudu” reilusti ja totuudenmukaisesti, kun kissaa meiltä kyselet. Joskus myös päätämme olla antamatta kissaa, jos koti ei täytä meidän kriiteereitämme tai tiedämme aiemmasta huonosta eläintenpidostasi. Nämä on jo vähintäin kertaalleen pelastettu niin haluamme, että loppuelämä olisi turvallista.Ole myös avoin arempaa kissaa kohtaan. Kyllä niistäkin kuoriutuu kesy kotikissa ajan kanssa.Kuvassa Manta,ladosta pelastettu arkajalka, joka parissa päivässä kesyyntyi sylikissaksi sijaiskodissa 💙Ps. edelleen meillä on hurja määrä kissoja, joten raha-ruoka-ja hiekkalahjoitukset tulevat tarpeeseen! Ja sijaiskotien tarve on suuri ja akuutti!

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat