Ajankohtaista

  • Category Archives : Ajankohtaista

Leikkuuta kissasi!

Kaksi tämmöistä kissaa, noin puolivuotiaita, loukutettiin emonsa kanssa – kaikki kolme tiineenä. Mikäli nämä olisivat jääneet talon pihapiiriin, siellä olisi noin 20 kissaa tänä kesänä. Jokainen ymmärtää mikä määrä niitä olisi vuoden päästä…Leikkuuta kissasi! Toimita kodittomat löytöeläinkotiin! Ota yhteyttä meihin, jos et tiedä, kuinka toimia, me autamme!

  • Posted by: Ulla
  • 2020-03-09

Yhdistyksen hallitus

8.3.2020 pidetyssä kevätkokouksessa valittiin osittain uusi hallitus : Puheenjohtaja Katri Kaskinen puh. 040-1517440 Löytöeläimet, kodinvaihtajat Varapuheenjohtaja Ulla Weiland, Sijaiskotivastaava,, kodinvaihtajat, eläinsuojeluneuvoja Rahastonhoitaja Noora Hikipää, jäsenasiat,kodinvaihtajat Sihteeri Arja Juuti, lahjoitukset Varsinaiset jäsenet Heljä Mälly, lahjoitukset, Tarja Markkula, lahjoitukset Varajäsen Janita Nyman, lahjoitukset Yhdistyksen puh. 044-2399458 , info@kaskivaara.fi

Sijaiskodiksi kissalle?

Etsimme uusia sijaiskoteja – kiinnostaisisko sinua? Normikoti, ei vaadita ihmeitä, voi olla lapsia ja muita eläimiä. Sinulta toki saatetaan kysyä pitkää pinnaa ja hermoja, mutta ennen kaikkea rauhallisuutta ja halua ja ymmärrystä kesyttää arkojakin kissoja. (Aggressiivisia kissoja emme sijaiskoteihin anna). Yhdistys järjestää ja maksaa hiekat, ruuat ja tarvikkeet ja käyttää eläinlääkärissä. Rohkeasti kokeilemaan! Lisätietoa puh.

40 % on hieno luku!

Iloisia uutisia: alueemme viime vuoden löytökissoista 40% haettiin takaisin omaan kotiin! Se on pirs-katin hyvä luku! Tietoisuus on siis lisääntynyt, hieno homma! Teemme jatkossakin aktiivisesti töitä tietoisuuden lisäämiseksi. Muistathan, että kissan siruttaminen parantaa kissan kotiin pääsyn todennäköisyyttä huomattavasti. Eikä se edes maksa paljoa! Sirun saa kissalle kätevästi vaikka rokotuskäynnin yhteydessä eläinlääkärissä.

Kadonneet eläimet

Jos lemmikkisi on kadonnut Imatran, Ruokolahden, Rautjärven tai Parikkalan alueelta, voit ilmoittaa lemmikkisi kadonneeksi yhdistyksellemme niin julkaisemme ilmoituksesi sivuillamme auttaaksemme lemmikkisi löytymistä http://www.kaskivaara.fi/?page_id=2236 Löytöeläimet löytyvät edelleen Löytöeläinkoti Kaskivaaran sivuilta.

Kissatyynyliinoja kodittomien hyväksi

Virpi & team tempaisee nyt kissojen hyväksi! Ratkaisu kevään jakesän lahjapulmaan. Ruusutyynynliinat ovat käsin, sabluuna-painettuja ja kissatyynynliinat käsin maalattuja. Tyynyliinat ovat 50 x 60 cm, Pirta. Pesu 40-60 C.Kissatyynyliinoissa on idea, että kahta samanlaista ei tehdä : kissahahmot vaihtelevat, ja ne on eri järjestyksessä ja myös aina osittain erilaisia. Maalattu siveltimellä, eli ovat taatusti erilaisia.

  • Posted by: Ulla
  • 2019-01-29

Kissa sanoo Kiitos -sukat

Ei ole olemassa kahta samanlaista Kissa sanoo Kiitos -sukkaparia, kuten ei ole olemassa kahta samanlaista kissaakaan. Pääsääntöisesti sukat ovat iloisen värisiä, mikä kertoo siitä, kuinka paljon iloa toimiminen löytökissojen parissa talkoolaisille antaa. Sukat on neulottu talkoilla, ja mikä mukavaa, pitkälle lahjoituksena saaduista langoista! Siis omien lankajäämien lahjoittaminen Kaskivaaran kodittomat eläimet ry:lle on yksi tapa auttaa

  • Posted by: Ulla
  • 2019-01-08

Liity jäseneksi!

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat