Sähköpostiosoite

info@kaskivaara.fi

Näyttää: 1 - 5 of 16 tulokset

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä lähestyy! Osta ystävälle lahjaksi 20€ yhdistyksemme jäsenyys tai auta kodittomia eläinystäviämme lahjoituksella! Tilinumeromme FI50 5094 0020 1743 10, lahjoitusviite 1025, jäsenmaksu viite 1012. MobilePay 47606. 🐾💖

Joulukeräykset

Ma 14.12. Rajapatsaan S-Market klo 11-18. Kärrykeräys. Yhdistyksemme aktiiveja paikalla klo 16-18, lipaskeräys.

Ti 15.12. Vuoksenniskan S-market klo 11-18. Kärrykeräys.

14.-20.12. Simpeleen S-Market. Kärrykeräys koko viikon.

Toivomme erityisesti kissojen märkäruokaa ja matolääkkeitä. Neulojanaiset ottavat mielellään lahjoituksena villalankoja!

Kiitos tuestanne <3

Joulumyyjäiset La 21.11.

Ent. H&M tiloissa Imatrankoskella klo 10-14. Myynnissä käsitöitä kodittomien kissojen hyväksi. Otamme vastaan lahjoituksina matolääkkeitä & märkäruokaa. Varaathan käteistä! Lipaskeräys! Olemme mukana myös eläinten joulurauhan julistuksessa. Nähdään!

Sata kodin saanutta tänä vuonna!

Rauni on sadas yhdistyksemme kautta kodin saanut kissa tänä vuonna!
Rauni toimitettiin Löytöeläinkoti Kaskivaaraan – maha oli toispuoleisesti pullollaan ja päätimme viedä Raunin pikaisesti eläinlääkäriin. Sovimme illalla, että haemme kissan aamulla.

Aamulla löytöeläinkodista soitettiin : ei tarvitse hakea, 5 pentua oli syntynyt yön aikana! Pian Rauni pääsi sijaiskotiin ja hoivasi pennut luovutusikään ja uusiin koteihin.
Nyt on Rauni leikattu ja pääsee itsekin uuteen kotiin 😊.


Jos Raunia ei olisi toimitettu löytöeläinkotiin, pennut olisivat syntyneet ulos ja mikäli olisivat selvinneet hengissä, siellä olisi nyt nopeasti lisääntyvä kissapopulaation alku.


Sata Kissaa on aika hyvä luku pienelle yhdistykselle. Kiitämme kissoille uuden kodin antaneita, lahjoittajia, kissoja turvaan toimittaneita ja sijaiskotejamme 🥰. Tukenne mahdollistaa toimintamme – kiitos <3

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat