Pipsa Vuorela

  • Author Archives : Pipsa Vuorela

Herrasmiehet kotia vailla

Valloittavat kissaherrakaverukset etsivät huolehtivaa loppuelämän kotia. Toiveissa päästä yhteiseen kotiin, mutta ymmärrämme, ettei se ehkä ole mahdollista – tärkeintä löytää hyvä/hyvät kodit. Herrat ovat 10-vuotiaita, mutta sitäpä ei uskoisi, ei ulkonäön, käytöksen eikä terveydentilan puolesta! Todella ihmisrakkaita ja kilttejä. Hampaat, ja suut hyvät, verikokeissakin kaikki arvot kohdillaan. Ovat kulkeneet ulkona aiemmassa elämässä, mutta mitään ongelmia

Vauhdikas Myy-kissa etsii kotia

Myy on vajaan vuoden ikäinen leikkisä neito, joka tarvitsee kiltin kissakaverin. Leikattu, rokotettu ja sirutettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Virasojalla. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044 239 9458, mieluiten arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Liity yhdistyksemme jäseneksi!

”Asiaa! Eli joko ootte kaikki liittyneet jäseniksi yhdistykseemme? 20 € yksittäinen henkilö ja 40 € samassa osoitteessa asuva perhe. Ei paha! Tilinumero: FI50 5094 0020 1743 10. Viite 1012. Maksun saaja: Kaskivaaran kodittomat eläimet ry. Ilmoita vielä yhteystietosi info@kaskivaara.fi. Kiitos & kumarrus! Terveisin, Armas”

Varattu, Saimi

Saimi on aikuinen, kaunis, ihmisrakas ihanuus! Parhaimmillaan ainoana kissana. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Sijaiskodissa Imatralla. Hinta 100€. Yhteydenotot puh. 044-2399458 mieluiten arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat