Pipsa Vuorela

  • Author Archives : Pipsa Vuorela

Löydetty 27.5. Parikkalasta

Kuvan rusehtavan musta kissa löydetty ladosta 27.5.2020 Parikkalan Kirjavalasta. Kissa on kesy ja hyväkuntoinen. Ei sirua eikä pantaa.

Esteri-kissa

Esterin elämään ei ihminen ilmeisesti ole kuulunut ennen sijaiskotiin menoa. Pientä, hidasta edistymistä tapahtuu ihimisen suhteen, oleilee ja leikkii lähellä, mutta koskea ei anna.Kissakaveri sen sijaan on tärkeä ja uskomme, että ajan kanssa ihmisläheisen kissan kaverina Esterikin kesyyntyy. Ikää on noin vuoden verran. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Annetaan rauhalliseen kotiin. Sijaiskodissa Onnelassa.

Mimmi-kissa

”Pieni ja hento ote, siinä kaikki”  , Mimmi on hieman surullinen, todella kaunis, pidempiturkkinen 4-vuotias arahko tyttö. Tarvitsee rauhallisen kodin, ei pieniä lapsia, ei muita eläimiä. Luottamus rakentuu, mutta vain kärsivällisyydellä, kiltteydellä ja ajalla. Sijaiskodissa on opettellut tykkäämään pään silityksistä ja leikkikin jo kiinnostaa.Leikattu, rokotettu,sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Kulukorvaus 120€. Sijaiskodissa Imatrankoskella. Yhteydenotot puh. 044-2399458.

Dita-koira etsii kotia

Pysyvää loppuelämän kotia etsii 2,5-vuotias saksanpaimenkoiranarttu Dita. Dita etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa ja pitkäjänteisyyttä koiralle. Dita sopii ainoaksi koiraksi tai mahdollisesti uroksen kaveriksi. Paperiton. Sirutettu. Rokotetaan. Hinta 400e sisältäen leikkauspantin 100 e, joka palautetaan, kun koira on leikattu. Lisätietoja vain puhelimitse p. 0401517440.

Leikkuuta kissasi!

Kaksi tämmöistä kissaa, noin puolivuotiaita, loukutettiin emonsa kanssa – kaikki kolme tiineenä. Mikäli nämä olisivat jääneet talon pihapiiriin, siellä olisi noin 20 kissaa tänä kesänä. Jokainen ymmärtää mikä määrä niitä olisi vuoden päästä…Leikkuuta kissasi! Toimita kodittomat löytöeläinkotiin! Ota yhteyttä meihin, jos et tiedä, kuinka toimia, me autamme!

VARATTU Alli

Iik, miten ihana on Alli! Hurmaa perinteisellä raitapaidalla ja sylissä kiehnäämällä. Aikuinen, kiltti ja rauhallinen, mutta leikkisä. Lienee parhaimmillaan ainoana kissana, koska sijaiskodin poikakissaa hieman komentaa.Leikattu (aiemmin), rokotettu, sirutettu, madotettu ja hampaat hoidettu.Sijaiskodissa Ruokolahdella. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044 239 9458.

Sijaiskodiksi kissalle?

Etsimme uusia sijaiskoteja – kiinnostaisisko sinua? Normikoti, ei vaadita ihmeitä, voi olla lapsia ja muita eläimiä. Sinulta toki saatetaan kysyä pitkää pinnaa ja hermoja, mutta ennen kaikkea rauhallisuutta ja halua ja ymmärrystä kesyttää arkojakin kissoja. (Aggressiivisia kissoja emme sijaiskoteihin anna). Yhdistys järjestää ja maksaa hiekat, ruuat ja tarvikkeet ja käyttää eläinlääkärissä. Rohkeasti kokeilemaan! Lisätietoa puh.

Ystävänpäivän lahjoituskeräys Simpeleellä 14.2.2020

K-Market Hermannissa (Roihankatu 8, 56800 Simpele) otetaan vastaan lahjoituksia koko päivän, kello 8-21. Paikalla yhdistyksen aktiiveja myymässä villasukkia ja kissakasseja ja kertomassa mm. sijaiskotitoiminnasta kello 14-17. Lahjoituksena toivotaan kissanruokaa, -hiekkaa ja matolääkkeitä.

40 % on hieno luku!

Iloisia uutisia: alueemme viime vuoden löytökissoista 40% haettiin takaisin omaan kotiin! Se on pirs-katin hyvä luku! Tietoisuus on siis lisääntynyt, hieno homma! Teemme jatkossakin aktiivisesti töitä tietoisuuden lisäämiseksi. Muistathan, että kissan siruttaminen parantaa kissan kotiin pääsyn todennäköisyyttä huomattavasti. Eikä se edes maksa paljoa! Sirun saa kissalle kätevästi vaikka rokotuskäynnin yhteydessä eläinlääkärissä.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat