Pipsa Vuorela

  • Author Archives : Pipsa Vuorela

Kissa löytynyt Puntalasta, Ruokolahdelta

Kuvan kissa kiinniotettu 3.8.2020 Ruokolahden Puntalasta asuinalueelta. Majaillut veneen alla pihassa ja etsinyt ruokaa.

Kissa loukutettu Änkilästä, Rautjärveltä 23.7.

Kuvan isokokoinen punavalkoinen kissa loukutettu Rautjärveltä, Simpeleeltä Änkilän kylästä 23.7.2020 ja toimitettu löytöeläinkodille.

Onnekkaat pennut

Suomen muotoisen pilven alla juhannuspäivänä syntyivät nämä kaksi, kutsutaan heitä vaikka Siniseksi ja Valkoiseksi. Heidän äitinsä ja tätinsä, noin puolivuotiaita, ja mummonsa pelastettiin ulkoa. Kaikki kolme tiineenä. Nyt siellä pihapiirissä olisi kolmen kissan sijaan 11 kissaa, pieni populaatio jo siis. Nämä kaikki saivat synnyttää sijaiskodeissa ja heidät kaikki hoidetaan asianmukaisesti kotia etsiviksi. Ilmoita / toimita

Jallu-kissa

Jallu on pari-kolmevuotias persikanvärinen komistus. Hakee rapsutuksia ja käy sängyllä nukkumassa. Hieman arka äkkinäisille liikkeille ja koville äänille. Kissa- tai koirakaverin tarvitsee ja rauhallisen kodin. Sijaiskodissa Meltolassa. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen puolesta. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458.

Esteri-kissa

Esterin elämään ei ihminen ilmeisesti ole kuulunut ennen sijaiskotiin menoa. Pientä, hidasta edistymistä tapahtuu ihimisen suhteen, oleilee ja leikkii lähellä, mutta koskea ei anna.Kissakaveri sen sijaan on tärkeä ja uskomme, että ajan kanssa ihmisläheisen kissan kaverina Esterikin kesyyntyy. Ikää on noin vuoden verran. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Annetaan rauhalliseen kotiin. Sijaiskodissa Onnelassa.

VARATTU,Dita

Pysyvää loppuelämän kotia etsii 2,5-vuotias saksanpaimenkoiranarttu Dita. Dita etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa ja pitkäjänteisyyttä koiralle. Dita sopii ainoaksi koiraksi tai mahdollisesti uroksen kaveriksi. Paperiton. Sirutettu. Rokotetaan. Hinta 400e sisältäen leikkauspantin 100 e, joka palautetaan, kun koira on leikattu. Lisätietoja vain puhelimitse p. 0401517440.

Leikkuuta kissasi!

Kaksi tämmöistä kissaa, noin puolivuotiaita, loukutettiin emonsa kanssa – kaikki kolme tiineenä. Mikäli nämä olisivat jääneet talon pihapiiriin, siellä olisi noin 20 kissaa tänä kesänä. Jokainen ymmärtää mikä määrä niitä olisi vuoden päästä…Leikkuuta kissasi! Toimita kodittomat löytöeläinkotiin! Ota yhteyttä meihin, jos et tiedä, kuinka toimia, me autamme!

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat