Pipsa Vuorela

  • Author Archives : Pipsa Vuorela

Vanhoja ja sitäkin ihanampia kissoja kotia etsimässä!

” 🎼Avaa sydämesi mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle..” laulelee kaihoisasti upea Pörri. Pörri ja 4 muuta hurmaavaa 10-vuotiasta etsivät kotia. Kaikki ovat terveitä ja todella ihania rakkauspakkauksia – tule tutustumaan, ihastut varmasti! 🥰 Ei olla ikärasisteja. 😊 Yhteydenotot puh. 044 239 9458 mielellään arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Koditon Pekka

Pekka, perinteinen suomalainen mies 😉 – hitaasti lämpenee ja luottaa, mutta sitten tullaankin herättämään sänkyyn asti. Kuvissakaan ei halua poseerata, komea iso ukkeli hän on, yllään perinteinen raitapaita. Aiempi elämä on ollut vain selviytymistä päivästä toiseen.Iäksi Pekalle on arvioitu 5 vuotta. Herra tarvitsee kissakaverin, niin kovasti leikityttää. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa

Ystävänpäivän lahjoituskeräys Simpeleellä 14.2.2020

K-Market Hermannissa (Roihankatu 8, 56800 Simpele) otetaan vastaan lahjoituksia koko päivän, kello 8-21. Paikalla yhdistyksen aktiiveja myymässä villasukkia ja kissakasseja ja kertomassa mm. sijaiskotitoiminnasta kello 14-17. Lahjoituksena toivotaan kissanruokaa, -hiekkaa ja matolääkkeitä.

40 % on hieno luku!

Iloisia uutisia: alueemme viime vuoden löytökissoista 40% haettiin takaisin omaan kotiin! Se on pirs-katin hyvä luku! Tietoisuus on siis lisääntynyt, hieno homma! Teemme jatkossakin aktiivisesti töitä tietoisuuden lisäämiseksi. Muistathan, että kissan siruttaminen parantaa kissan kotiin pääsyn todennäköisyyttä huomattavasti. Eikä se edes maksa paljoa! Sirun saa kissalle kätevästi vaikka rokotuskäynnin yhteydessä eläinlääkärissä.

Löydetty 8.2.2020 Imatralta

Kuvan kissa löydetty 8.2.2020 Imatran Savikannasta ja toimitettu löytöeläinkoti Kaskivaaraan.

Boris (varattu)

”Mie oon Boris Takku ja kyllä, takkuihinhan se nimi viittaa. Nyt miut on laitettu kuntoon niin turkin kuin muunkin osalta ja olen valmis uuteen kotiin, joka huolehtii myös turkistani. Taida pärjätä parhaiten ainoana kissana, sen verran olen ihmisen perään, että jakamaton huomio on miun mieleen. Ikää miulla on noin 2 vuotta. Olen sijaiskodissa Meltolassa, tuu

Herrasmiehet kotia vailla

Valloittavat kissaherrakaverukset etsivät huolehtivaa loppuelämän kotia. Toiveissa päästä yhteiseen kotiin, mutta ymmärrämme, ettei se ehkä ole mahdollista – tärkeintä löytää hyvä/hyvät kodit. Herrat ovat 10-vuotiaita, mutta sitäpä ei uskoisi, ei ulkonäön, käytöksen eikä terveydentilan puolesta! Todella ihmisrakkaita ja kilttejä. Hampaat, ja suut hyvät, verikokeissakin kaikki arvot kohdillaan. Ovat kulkeneet ulkona aiemmassa elämässä, mutta mitään ongelmia

Vauhdikas Myy-kissa etsii kotia

Myy on vajaan vuoden ikäinen leikkisä neito, joka tarvitsee kiltin kissakaverin. Leikattu, rokotettu ja sirutettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Virasojalla. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 044 239 9458, mieluiten arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin.

Liity yhdistyksemme jäseneksi!

”Asiaa! Eli joko ootte kaikki liittyneet jäseniksi yhdistykseemme? 20 € yksittäinen henkilö ja 40 € samassa osoitteessa asuva perhe. Ei paha! Tilinumero: FI50 5094 0020 1743 10. Viite 1012. Maksun saaja: Kaskivaaran kodittomat eläimet ry. Ilmoita vielä yhteystietosi info@kaskivaara.fi. Kiitos & kumarrus! Terveisin, Armas”

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat