Pipsa Vuorela

  • Author Archives : Pipsa Vuorela

Miita

Herkkä, kaunis, kiltti 4-vuotias Miita tarvitsee rauhallisen kodin – ei pieniä lapsia, eikä ehkä muita kissojakaan. Miita käy vielä eläinlääkärin tarkastuksessa ja saa rokotukset ja sirun niin sitten olisi valmis uuteen kotiin. Sijaiskodissa Simpeleellä. Hinta 120€. Yhteydenotot 044-2399458.

VARATTU Hurmaava Prinssi

Prinssi makaa päälläsi ja tuo lelut luoksesi, kun on leikin aika hänen mielestään: huomion-ja seurankipeä komistus siis! Pärjää ainoana kissana, kunhan vaan on seuraa. Ikää muutama vuosi. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Sijaiskodissa Simpeleellä. Hinta 120€. Yhteydenotot puh. 044-2399458.

Ninni-kissa (Varattu)

Varattu: Ninni on rakentanut luottamusta ihmisiin sijaiskodissa nyt muutaman kuukauden ja tulosta alkaa näkyä :). Toki vieläkin tulee kynttä ja hammasta hieman, jos et älyä lopettaa silittelyä ajoissa. Koira- tai kissakaverin tarvitsee. Ninni on noin vuoden ikäinen. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Simpeleellä. Yhteydenotot puh. 044-2399458.Ps. Ninni ja yhden yön ihme – sen

Löydetty Imatran Sotkulammelta

Kuvan leikkaamaton uroskissa löydetty Imatran Sotkulammelta 30.3.2020. Nyt löytöeläinkodilla.

Löydetty Imatran Saarlammelta

Imatran Saareksinmäeltä löydetty/talteenotettu kuvan kissa 26.3.2020.

Sulo Sokea

”Olen Sulo sokea. Synnyin näkevänä, noin vuosi sitten, mutta minulla on perinnöllinen silmäsairaus, pra. Olen ollut täällä sijaiskodissa pari viikkoa ja oppinut hienosti kaikki paikat, leikin villisti leluilla ja rakastan niitä narujuttuja😊  Toivoisin kuitenkin että minulla olisi kissakaveri joka leikkisi kanssani, osaan kyllä! Tykkään tosi paljon myös ihmisen läheisyydestä. Toivon että tuleva kotini olisi rauhallinen,

Sijaiskodiksi kissalle?

Etsimme uusia sijaiskoteja – kiinnostaisisko sinua? Normikoti, ei vaadita ihmeitä, voi olla lapsia ja muita eläimiä. Sinulta toki kysytään pitkää pinnaa ja hermoja, rauhallisuutta, sekä halua kesyttää arkoja kissoja. Aggressiivisia emme sijaiskoteihin anna, mutta arkoja monet ovat, ainakin aluksi, joten aikaa ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Yhdistys järjestää ja maksaa hiekat, ruuat ja tarvikkeet ja käyttää eläinlääkärissä.

Pekka Perinteinen

Pekka, perinteinen suomalainen mies 😉 – hitaasti lämpenee ja luottaa, mutta sitten tullaankin herättämään sänkyyn asti. Kuvissakaan ei halua poseerata, komea iso ukkeli hän on, yllään perinteinen raitapaita. Aiempi elämä on ollut vain selviytymistä päivästä toiseen.Iäksi Pekalle on arvioitu 5 vuotta. Herra tarvitsee kissakaverin, niin kovasti leikityttää. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa

Ystävänpäivän lahjoituskeräys Simpeleellä 14.2.2020

K-Market Hermannissa (Roihankatu 8, 56800 Simpele) otetaan vastaan lahjoituksia koko päivän, kello 8-21. Paikalla yhdistyksen aktiiveja myymässä villasukkia ja kissakasseja ja kertomassa mm. sijaiskotitoiminnasta kello 14-17. Lahjoituksena toivotaan kissanruokaa, -hiekkaa ja matolääkkeitä.

40 % on hieno luku!

Iloisia uutisia: alueemme viime vuoden löytökissoista 40% haettiin takaisin omaan kotiin! Se on pirs-katin hyvä luku! Tietoisuus on siis lisääntynyt, hieno homma! Teemme jatkossakin aktiivisesti töitä tietoisuuden lisäämiseksi. Muistathan, että kissan siruttaminen parantaa kissan kotiin pääsyn todennäköisyyttä huomattavasti. Eikä se edes maksa paljoa! Sirun saa kissalle kätevästi vaikka rokotuskäynnin yhteydessä eläinlääkärissä.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat