kaskivaara

  • Author Archives : kaskivaara

Kiitos Lipas lahjoittajat ❤️

Kiitos jälleen Kruunu Kirppiksen lippaaseen lahjoittaneille <3 Kiitos myös Minimanille lahjoittamistaan koiran-ja kissanruuista.Kuvassa Arska eli Iso A, loukutettu, ei ihmiskontaktia juurikaan ennen löytöeläinkotia ja sijaiskotia,jossa nyt harjoittelee kotikissan elämää. Ja on muuten kova poika syömään 😊

Vello

Vello on perinteinen raitapaitapoika <3 Vielä ujostuttaa ihminen, mutta kotiloissa varmaan nopeasti kesyyntyy. On siis löytöeläinkodissa,joten kovin paljon emme osaa luonteesta kertoa, mutta rauhallisen ja kiltin oloinen.Ikää lienee muutama vuosi. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Kulukorvaus 120€. Yhteydenotot puh. 050-3698783.

Elvi ja Helmi

”Ai eka oma koti meille? Se ois huisin kiva juttu! Myö ollaan kesäkuussa synnytty, joten valmiita ollaan lähtemään. Sijaiskodin mamma sanoo, että meil on älyttömän pitkät raajat ja hännät. Tuu kattomaan! Saatiin ekat rokotukset ja sirut ja niskaan jotai tököttiä, korvatkin käännettiin ihan ympäri! Hienosti suoriuduttiin kaikista toimenpiteistä, ei pelottanu juur ollenkaan! Jos ei samaan

Kiitos ❤️

Kiitämme kaikkia, jotka kävivät pisteellämme Ruokolahti-markkinoilla! ❤️ Oli hienoa olla mukana tänäkin vuonna!

Kiitos lahjoittajille ❤️

Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat eläinten viikon keräyksiimme Imatralla, Ruokolahdella, Rautjärvellä, Simpeleellä ja Parikkalassa 🐱💗.Meillehän eläimet tulevat löytöeläiminä, kodinvaihtajina ja populaatioista. 90% kissoista ei ole leikattu, joten se on ensimmäisiä tehtäviä ennen kuin kissa siirretään sijaiskotiin opettelemaan kotikissan elämää ja etsimään uutta kotia.Kaikki tuki ja apu on meille elintärkeää, jotta voimme tehdä tätä valitettavasti loppumatonta työtä.

Ruokolahti-markkinat

Luokka 137 punaisista ovista sisälle , sieltä löytää meidät. Varatkaa pikkurahaa. Arpajaiset (joka arpa voittaa!) ja pientä myytävää mm käsinmaalattuja kissatyynyliinoja ja ihania käsinmaalattuja kaakeleita vaikka koristeeksi tai pannunaluseksi. Nähdään !

Theia, varattu

Theia, ”kauaksi loistava” on upea, noin 1-vuotias kaunotar. Ihmisrkas,leikkisä, tarvitsee eläinkaverin.Pidempi turkki tarvitsee huolenpitoa. Leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu yhdistyksen toimesta. Sijaiskodissa Meltolassa . Yhteydenotot puh. 044-2399458. Kulukorvaus 120€.

Löytöeläinkoti
Kaskivaara
Kodittomat